Submite Articol


Perioada în care se puteau trimite articole s-a încheiat, mulţumim tuturor autorilor! A început perioada de evaluare, rezultatul evaluării urmând a fi comunicat în perioada 3-4 februarie.


Asociaţia pentru Studii Reno-Metabolice şi Nutriţionale (ASRMN) vă invită să submiteţi articolele dumneavoastră de cercetare ştiinţifică, ce vor fi publicate în Proceedings-ul Conferinţei INTERDIAB 2020 (e-book), indexat Web of Science. De asemenea, cele mai valoroase cercetări ştiinţifice vor fi premiate.

CARACTERISTICI TEHNICE ARTICOLE

Lucrările ştiinţifice vor fi submise direct in extenso, sub formă de articole, fără submiterea în prealabil doar a abstractului.

Articolele trebuie editate exclusiv în limba engleză şi trebuie încărcate în format exclusiv Word (nu se acceptă PDF!).

Articolele trebuie editate conform template-ului pe care îl puteţi accesa aici (cu respectarea strictă a tuturor caracteristicilor tehnice! Este foarte important să respectaţi acest template, întrucât de el depinde publicarea articolului dumneavoastră!   

După ce aţi submis articolul, puteţi în orice moment să vă logati cu adresa de e-mail şi parola pe care le-aţi introdus în formularul de submitere a articolului şi să verificaţi modul în care s-a încărcat articolul dumneavoastră, precum şi titlul, autorii şi afilierile acestora.

Numărul maxim de articole pe care un autor le poate submite ca autor principal (prim-autor, autor corespondent sau ultim autor) este de 4!

SUBMITEREA ŞI EVALUAREA ARTICOLELOR

Vă rugăm să selectaţi specializarea medicală (Topic) în care se încadrează articolul dumneavoastră, precum şi modul în care doriţi ca articolul dumneavoastră să fie luat în considerare pentru Conferinţa InterDiab 2020 (Category):

– publicare articol în Proceedings InterDiab 2020 + prezentare lucrare sub formă de comunicare orală în cadrul Conferinţei (prim-autorul NU va trebui să plătească taxa de participare la Conferinţă!)

– doar publicare.

De asemenea, vă rugăm să aveţi în vedere, că, în funcţie de valoare ştiinţifică a articolului, decizia finală în ceea ce priveşte publicare + prezentare orală la Conferinţă sau doar publicare, aparţine Comitetului Ştiinţific.

Comitetul Ştiinţific încurajează trimiterea de articole de cercetare originale. Review-urile, cazurile clinice şi case reports nu vor fi luate în considerare decât pentru publicare, doar cu indexare ISBN.

TERMENE LIMITĂ

– 10 ianuarie 2020: data limită până la care se pot încărca articole şi/sau modifica articolele deja încărcate.

– 11-31 ianuarie 2020: evaluarea articolelor submise; articolele vor fi evaluate de cel puţin 2 review-eri, membri ai Comitetului Ştiinţific, fără ca numele autorului sau afilierea acestuia să fie cunoscute; lista membrilor Comitetului Ştiinţific va putea fi consultată în curând pe site-ul oficial al Conferinţei InterDiab: www.interdiab.ro; pe parcursul procesului de evaluare, autorilor NU li se va cere să aducă corecturi articolului, decât în situaţia în care conţinutul acestuia nu este clar pentru evaluatori.

– 3-4 februarie 2020: anunţarea autorilor despre rezultatul evaluării.

– 4-7 februarie 2020: autorii care doresc publicarea în Proceedings InterDiab 2020 (e-book), indexat Web of Science, trebuie să achite taxa de publicare, în valoare de 90 de Euro/articol (în Ron, la valoarea din ziua plăţii) şi să trimită dovada plăţii ca reply la e-mail-ul în care au fost anunţaţi că le-a fost acceptat articolul; autorii care nu doresc publicare şi indexare în Web of Science, ci doar publicare cu indexare ISBN, nu trebuie să achite nicio taxă de publicare.This post is also available in: English (Engleză) Română