Cursuri Pompe de Insulină

– Organizator: Asociaţia pentru Studii Reno-Metabolice şi Nutriţionale

– Data: Joi, 5 martie 2020 (în cadrul Conferinţei InterDiab)

– Loc desfăşurare: Hotel Crowne Plaza (Sala Crowne C+D), Bucureşti

– Denumire program educaţional:

  • Curs Pompe de Insulină
  • Curs Pompe de Insulină Augmentate cu Senzori

– Locuri limitate!: 40 de locuri/curs

– Taxe de participare: 150 de lei/curs

Cursuri creditate cu ore de Educaţie Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România.

Program preliminar CURS POMPE DE INSULINĂ

Program preliminar CURS POMPE DE INSULINĂ AUGMENTATE CU SENZORI

Puteţi participa la ambele cursuri, însă pentru fiecare trebuie să plătiţi taxa de participare! Când vă înscrieţi, vă rugăm să bifaţi în formularul de înscriere la care dintre cursuri doriţi să participaţi şi să încărcaţi dovada aferentă a plăţii (150 lei pentru un singur curs, 300 lei pentru ambele cursuri).

LOCURI LIMITATE!!! Numărul maxim de participanţi acceptaţi la fiecare curs de pompe este de 40, în ordinea primirii solicitărilor. Vom închide înscrierile în momentul în care s-a ajuns la numărul maxim de participanţi acceptaţi pentru fiecare curs!

După ce achitaţi taxa de participare, este obligatoriu să vă înscrieţi cu toate datele personale şi să încărcaţi dovada plăţii, pentru garantarea locului la curs!

PLĂTEȘTE ONLINE CU UN CARD VISA ORI MASTERCARD

Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. <em>Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

După achitarea taxei de participare vă rugăm să vă înregistrați online, completând formularul și atașând dovada plății!

This post is also available in: Română