INFORMAȚII LOGISTICE

Reguli de Participare la Conferinţă:

chiar dacă v-aţi înscris online, participarea dumneavoastră trebuie validată la faţa locului, la eveniment, când veniţi să vă ridicaţi ecusonul şi mapa; acest lucru poate fi făcut până cel târziu vineri, 6 martie, ora 14.00; dacă ajungeţi mai târziu, participarea dumneavoastră nu va fi validată (chiar dacă v-aţi înscris online!).

participarea la Cursurile de pompe nu este posibilă decât dacă v-aţi înscris în prealabil, aţi achitat taxa de participare şi aţi primit confirmare de înscriere STRICT PENTRU CURSURI! Locurile la cursuri s-au epuizat deja. Accesul în sala de curs se poate face numai dacă figuraţi pe lista de înscrişi! Medicii care s-au înscris la Cursurile de Pompe nu se pot înscrie şi la Cursul de Academic Writing!

– pentru cei interesaţi, cele 2 Cursuri de Pompe vor fi reluate în cursul acestui an; vom reveni cu informaţii în e-mail-uri şi pe site-ul interdiab.ro.

– pentru obţinerea numărului maxim de credite aferente Conferinţei InterDiab (17 credite), prezenţa la Conferinţă este obligatorie în proporţie de 75% din timpul total al Conferinţei (conform prevederilor Colegiului Medicilor din România). Contorizarea timpului petrecut la Conferinţă se face scanând ecusonul când ajungeţi în fiecare zi la eveniment (nu contează la care dintre cele 2 săli) şi apoi la sfârşitul zilei când plecaţi de la eveniment (nu contează la care dintre cele 2 săli) – doar de 2 ori pe zi, o dată la sosire şi o dată la plecare.

– certificatele de participare la Conferinţa InterDiab şi la Cursul de Academic Writing se vor distribui exclusiv online, accesând link-ul pe care îl veţi primi pe e-mail, în săptămâna de după eveniment; link-ul este valabil doar 1 lună de la încheierea evenimentului, ulterior nu vă mai puteţi recupera diploma! ATENŢIE! Pentru descărcarea certificatului aferent Conferinţei InterDiab (17 credite) se vor folosi datele de pe ecusonul mare, iar pentru descărcarea certificatului aferent Cursului de Academic Writing (3 credite) se vor folosi datele de pe ecusonul mic.

– studenţii vor primi materiale de participare doar sâmbătă, la finalul Conferinţei, dacă stocul nu s-a epuizat; pentru consultarea programului ştiinţific sunt rugaţi să-şi descarce aplicaţia mobilă EVENIMENTE MEDICALE şi să selecteze INTERDIAB 2020.

PROGRAM SECRETARIAT CONFERINŢĂ
– Joi, 5 martie: 07.30-19.15
– Vineri, 6 martie: 08.00-19.30 (înscrierea la faţa locului şi ridicarea ecusonului şi a mapei pentru cei înscrişi deja se mai pot face doar până la ora 14.00!)
– Sâmbătă, 7 martie: 08.30-18.15

Vă invităm să descărcaţi Aplicaţia mobilă a Conferinţei InterDiab 2020!

Pentru a vă instala aplicaţia mobilă a Conferinţei, descărcaţi aplicaţia Evenimente Medicale din Google Play (pentru cei ce folosesc sistem Android) sau Apple Store (pentru cei ce folosesc sistem iOS) sau scanaţi cu ecranul telefonului/tabletei codul QR de mai jos.

Aplicația mobilă este utilă, pentru că oferă:

  • program științific complet, actualizat
  • notificări în timp real cu momentele importante ale Conferinţei
  • motoare de căutare pe zile şi pe săli
  • informaţii despre programul social al Conferinţei
  • posibilitatea creării unui program ştiinţific personalizat al Conferinţei, doar cu sesiunile care vă interesează şi pe care le puteţi adăuga în secțiunea My Conf, apăsând iconița din dreptul titlului sesiunii
  • posibilitatea de a adresa întrebări lectorilor/moderatorilor, prin optiunea Ask
  • posibilitatea de a acorda punctaj de la 1 la 5 sesiunilor Conferinţei, prin opţiunea Rate

 Conferinţa InterDiab fost creditată cu 17 credite de EMC de către Colegiul Medicilor din România.

 

 

This post is also available in: Română