Înscriere

TAXE DE PARTICIPARE

Până la 4 martie 2020 (inclusiv)
– Medici primari/specialişti diabetologi: 300 lei
– Medici primari/specialişti de alte specialităţi: 400 lei
– Medici rezidenţi (toate specialităţile): 200 lei
– Medici pensionari şi studenţi: fără taxă

În perioada Conferinţei (doar 5 şi 6 martie, în 7 martie nu se mai fac înscrieri):
– Medici primari/specialişti diabetologi: 400 lei
– Medici primari/specialişti de alte specialităţi: 500 lei
– Medici rezidenţi (toate specialităţile): 300 lei
– Medici pensionari şi studenţi: fără taxă

Taxa de participare pentru medici include: ecuson şi mapă de Conferinţă, acces la lucrările ştiinţifice, certificat de participare, acces la pauzele de cafea şi de prânz din timpul Conferinţei.
Niciuna dintre taxele de participare NU include cazare sau supliment de cazare.
Studenţii şi medicii pensionari, întrucât sunt scutiţi de plata taxei de participare la Conferinţă, sunt rugaţi ca la dovada plăţii să încarce o poză cu carnetul de student vizat pe anul universitar în curs, respectiv o poză cu ultimul cupon de pensie pentru medicii pensionari.
Taxa de participare se achită în lei, astfel: online (butonul PLATESTE ONLINE mai jos), prin virament virament bancar sau prin depunere de numerar, în contul RO73INGB0000999904178066, deschis la ING Bank, Titular cont: ASOCIAŢIA pentru STUDII RENO-METABOLICE şi NUTRIŢIONALE, CIF: 32823544, cu menţiunea „Taxă Conferința InterDiab 2020 (şi nume medic)”.

PLĂTEȘTE ONLINE CU UN CARD VISA ORI MASTERCARD

Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. <em>Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

După achitarea taxei de participare vă rugăm să vă înregistrați online, completând formularul și atașând dovada plății!

This post is also available in: Română